header_IMG_01_rollersulirol
``Roller-edzés? Ilyenről még nem hallottam!``

A Rollerezés a szabadságról és a kötetlenségről szól. A laza felfogás viszont sokszor eredményezi, hogy szakmai segítség nélkül az alapok és a trükkök elsajátítása túl sok időt vesz igénybe, nem beszélve a sérülésekről, amiket el lehetne kerülni, ha jó kezekben vagy. A RollerSuliban profiktól tanulhatsz, akik segítenek abban, hogy gyorsan és a lehető legkevesebb sérüléssel sajátítsd el az alapokat és az első trükköket!

Mi a cél?

A RollerSuli célja, hogy biztos tudást adjon a roller-ezéshez, amelyre később felépítheted a saját stílusod és trükkjeid, és amit hasznosítani tudsz majd parkban, és street-en egyaránt. Nem edzők vannak, hanem mentorok, segítők, akik végigvezetnek majd egészen a rollerkezeléstől az alap trükkökig! Nincsenek kötöttségek, kötelezettségek! Fontosnak tartjuk, hogy a rollerezés szabadsága megmaradjon, mi csak az irányt mutatjuk, a többi a Te dolgod!

Mit tudsz megtanulni tőlünk?

A foglalkozásokra egy 5 cm magas bunny hoppal tudsz beugrani, ez a bekerülés feltétele! Ha ez megvan, akkor jöhetnek az alapvető manőverek egy skateparkban: fakie, kiállások, ki és bedroppolások, és akinek ezek már biztosan mennek az elkezdheti tanulni az alap trükköket, mint a váz, kormánypörgetés, 360! Felállítottunk egy sorrendet a szerintünk fontosnak vélt mozdulatokkal, trükkökkel, ezek alapján haladunk előre!

MI VAGYUNK A ROLLERSULI
Béres Mike
Homoki Dominik